ennl           

ScienceWorks is een bureau in het centrum van Den Haag, dat is opgericht om wetenschap en praktijk te verbinden. We maken gebruik van bestaande expertise uit binnen- en buitenland met behulp van onze adviesraad. Onze diensten richten zich primair op advieswerkzaamheden, projectontwikkeling en kennisoverdracht. Een karakteristiek van onze wijze van werken is dat ScienceWorks vaak bereid is om zelf risico te dragen bij de realisatie van nieuwe projecten. Voor elk project beoordelen wij de wenselijkheid hiervan afzonderlijk. Voor een toelichting op deze diensten zie opdrachten.

Onze Medewerkers 

Frank Zwetsloot

De oprichter van ScienceWorks. Met twintig jaar aan ervaring bij de Erasmus Universiteit en Science Alliance mag je gerust stellen dat kennis delen onderdeel is geworden van Franks karakter. In deze periode heeft hij bijna tien organisaties opgericht om de uitwisseling van wetenschappelijke kennis te stimuleren en te structureren. Dit betreft onder andere ASTP, de leidende organisatie op het gebied van valorisatie in Europa en Technopolicy, het internationale netwerk van kennisregio’s. Bij Scienceworks heeft hij diverse meetsystemen ontworpen, onder andere om valorisatie te meten (de Valorisatieranking met Elsevier) en voor het doorlichten van regionale innovatiesystemen. Het meest recente netwerk betreft AESIS, een netwerk dat de impact van wetenschap meet en stimuleert. Zijn motto: “Één ontdekking kan duizend nieuwe realiteiten creëren”

[e-mail]

 

Claar-Els van Delft

Al 18 jaar is Claar-els bezig met het managen van netwerken en organiseren van congressen op het raakvlak van wetenschap en samenleving. Tegenwoordig is zij voor twee dagen in de week verbonden aan ScienceWorks als Netwerkmanager. Dit maal slooft zij zich graag uit voor twee van haar favoriete congressen, de Student Research Conference als ook de Cambridge Council. Haar motto: “A leap in cold water makes the day.”

[e-mail]

 

 

Anika Duut van Goor

Als Manager Societal Impact Unit is Anika verantwoordelijk voor het uitbreiden van het AESIS Network en het organiseren van het Impact of Science congres, cursussen en andere evenementen m.b.t. valorisatie. Haar achtergrond in Politicologisch onderzoek en evenement coördinatie worden gereflecteerd in de combinatie van zakelijkheid en enthousiasme die ze uitstraalt. Haar motto: “Tomorrow is too late, yesterday is over. Now is exactly the right time!”

[e-mail]

 

Aram Swinkels

Aram is eind januari begonnen als projectmanager van de Student Research Conference (SRC), een conferentie waarin het bachelor onderzoek in de schijnwerpers wordt gezet. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met het vergroten van de bekendheid van de SRC. Daarnaast richt hij zich op andere dagelijkse taken zoals de communicatie. Hij is begonnen bij ScienceWorks na zijn master biologie waar hij ervaring op heeft gedaan als onderzoeker. Zijn motto: “Curiosity both fuels answers and raises questions.”

[e-mail]

 

Ivo Wildenberg

Ivo werkt sinds 1986 als dealmaker en strategisch adviseur. Het meeste werk  doet hij in media, havenontwikkeling en de automobielindustrie. In 1995 is hij zijn firma Bridgecraft begonnen. Hij heeft samengewerkt met ScienceWorks sinds de oprichting en heeft aan vele projecten zijn bijdrage geleverd. Hij heeft brede ervaring op het gebied van business development en financiering. Zijn motto: ‘Eenvoud is een deugd’.

[e-mail]

 

 

Tomas van den Broeke

Na het behalen van zijn masters in politicologie, Begon Tomas bij Scienceworks in augustus als project manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de inhoudelijke, communicatieve en administratieve zaken omtrent verscheidene internationale conferenties en cursussen, zoals de AESIS Winter Course. Met zijn filosofische en politieke achtergrond, streeft Tomas naar het organiseren van inzichtvolle en impactvolle projecten. Zijn motto: ‘He who only knows little of his side of the case knows little of that’.

[e-mail]

 

 


Rafiëllo Alphenaar

Sinds juli 2018 is Rafiëllo begonnen bij ScienceWorks & AESIS als stagiair Conference Marketing Manager. Door de opleiding op het Grafisch Lyceum Rotterdam is Rafiëllo actief als social media beheerder en webdesigner van ScienceWorks & AESIS. Naast het vormgeven is hij ook beschikbaar als fotograaf tijdens de evenementen van ScienceWorks. Zijn motto: ‘Anyone can do my job, but no one can be me.’.

[e-mail]

 

 


Amy Sevink

Werkt bij ScienceWorks als Project Manager.

[e-mail]

 

 

 

 

 

Justin Hamster

Werkt bij ScienceWorks als Project Manager.

[e-mail]

 

 

 

 

 


Anna Avlichou

Werkt bij ScienceWorks als Project Manager.

[e-mail]