ennl           

ScienceWorks is een bureau in het centrum van Den Haag, dat is opgericht om wetenschap en praktijk te verbinden. We maken gebruik van bestaande expertise uit binnen- en buitenland met behulp van onze adviesraad. Onze diensten richten zich primair op advieswerkzaamheden, projectontwikkeling en kennisoverdracht. Een karakteristiek van onze wijze van werken is dat ScienceWorks vaak bereid is om zelf risico te dragen bij de realisatie van nieuwe projecten. Voor elk project beoordelen wij de wenselijkheid hiervan afzonderlijk. Voor een toelichting op deze diensten zie opdrachten.

Onze Medewerkers 

Frank Zwetsloot

De oprichter van ScienceWorks. Met twintig jaar aan ervaring bij de Erasmus Universiteit en Science Alliance mag je gerust stellen dat kennis delen onderdeel is geworden van Franks karakter. In deze periode heeft hij bijna tien organisaties opgericht om de uitwisseling van wetenschappelijke kennis te stimuleren en te structureren. Dit betreft onder andere ASTP, de leidende organisatie op het gebied van valorisatie in Europa en Technopolicy, het internationale netwerk van kennisregio’s. Bij Scienceworks heeft hij diverse meetsystemen ontworpen, onder andere om valorisatie te meten (de Valorisatieranking met Elsevier) en voor het doorlichten van regionale innovatiesystemen. Het meest recente netwerk betreft AESIS, een netwerk dat de impact van wetenschap meet en stimuleert. Zijn motto: “Één ontdekking kan duizend nieuwe realiteiten creëren”

[e-mail]

Anika Duut van Goor

Als Manager Societal Impact Unit is Anika verantwoordelijk voor het uitbreiden van het AESIS Network en het organiseren van het Impact of Science congres, cursussen en andere evenementen m.b.t. valorisatie. Haar achtergrond in Politicologisch onderzoek en evenement coördinatie worden gereflecteerd in de combinatie van zakelijkheid en enthousiasme die ze uitstraalt. Haar motto: “Tomorrow is too late, yesterday is over. Now is exactly the right time!”

[e-mail]

 

Ivo Wildenberg

Ivo werkt sinds 1986 als dealmaker en strategisch adviseur. Het meeste werk  doet hij in media, havenontwikkeling en de automobielindustrie. In 1995 is hij zijn firma Bridgecraft begonnen. Hij heeft samengewerkt met ScienceWorks sinds de oprichting en heeft aan vele projecten zijn bijdrage geleverd. Hij heeft brede ervaring op het gebied van business development en financiering. Zijn motto: ‘Eenvoud is een deugd’.

[e-mail]

 

 

Tomas van den Broeke

Na het behalen van zijn masters in politicologie, begon Tomas bij Scienceworks in augustus als project manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de inhoudelijke, communicatieve en administratieve zaken omtrent verscheidene internationale conferenties en cursussen, zoals de AESIS Winter Course. Met zijn filosofische en politieke achtergrond, streeft Tomas naar het organiseren van inzichtvolle en impactvolle projecten. Zijn motto: ‘He who only knows his side of the case knows little of that’.

[e-mail]

 

 

Dewi Oostdam

Sinds april werkt Dewi als Office- en Conference Manager bij Scienceworks. Haar achtergrond ligt in het onderwijs waar zij in de afgelopen 10 jaar werkzaam is geweest met een uitdagende doelgroep. Culturele en maatschappelijke thema’s vormen een groot deel van haar interesses. De samenhang van deze thema’s en diversiteit van evenementen zorgen ervoor dat ze met veel plezier deze uitdaging aangaat. Dewi is een hands-on probleemoplosser, leg het bij haar neer en zij regelt het. Haar motto: ‘Zo niet, dan toch.’.

[e-mail]

 

 


Anne van Doorn

Anne werkt als een project manager bij ScienceWorks en het AESIS Netwerk van januari tot juni 2019. Ze werkt aan het project “Communicatie binnen Ziekenhuizen”, alsmede de “Student Research Conference”. Anne heeft een achtergrond in European Studies en hoopt zich te specialiseren in management & organisatie, onderzoek en/of onderwijs.
Haar motto: ‘Push your horizons as far as they’ll go’.

[e-mail]

 

 


Jean Sebastian Burgos Ramos

Als Project Manager bij AESIS, Sebastian is verantwoordelijk voor de inhoud, communicatie en de administratie van de voorjaars cursus in Bilbao, Spanje. Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor de Impact Ranking 2019. Hij heeft een achtergrond in Plant Biologie en Business Studies aan de Universiteit van Leiden. Zijn motto: ‘Never compare yourself to others, compare yourself to the person you were yesterday’.

[e-mail]

 

 


Iris Vennis

Iris is half januari begonnen bij AESIS als project manager. Het project waar zij zich voornamelijk op zal focussen is de jaarlijkse ‘Impact of Science’ conferentie. Daarnaast is Iris verantwoordelijk voor dagelijkse taken, waaronder communicatie en administratie. Ze heeft een achtergrond in Bio-Farmaceutische Wetenschappen en Business Studies aan de Universiteit Leiden en behaalde een master in Global Health aan de Universiteit van Maastricht.
Haar motto: ‘When you can’t change the direction of the wind, adjust your sails’.

[e-mail]

 

 

 


Bas van Kalsbeek

Bas werkt als project manager bij Scienceworks. Hier is hij verantwoordelijk voor het “maatschappelijke impact door Hogescholen congres” en werkt hij aan het “Kennis gedreven beleid in de criminaliteitsbeheersing congres”. Bas heeft een achtergrond in de bestuurskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en eveneens in de marketing (NIMA).
Zijn motto: ‘Wie niet groot durft te dromen, zal altijd klein blijven’.

[e-mail]

 

 


Luuk Renne

Luuk is sinds eind januari werkzaam als Project Manager bij ScienceWorks. Hij zal zich voornamelijk bezig houden met het Kennis & Beleid Congres van 20 juni in Den Haag. Na het halen van zijn bachelor bestuurskunde aan de Universiteit Leiden is Luuk nu bezig met zijn master aan de Erasmus Universiteit.
Zijn motto: ‘Sometimes you need to think again’.

[e-mail]

 

 


Koray Tunc

Koray werkt sinds maart als Assistant Conference Manager bij ScienceWorks. Hier biedt hij ondersteuning bij de organisatie van verscheidene (inter-) nationale activiteiten zoals congressen, cursussen en andere bijeenkomsten. Koray heeft een achtergrond in International Bussiness & Management Studies
Zijn motto: ‘It’s not about what you achieve, but about the choices you make’.

[e-mail]