ennl           

Congres

Kennisgedreven beleid voor meer

effectieve Criminaliteitsbeheersing

Hoe de inzet van kennis, onderzoek en data leidt tot meer effectieve criminaliteitsbeheersing

Den Haag, 26 september 2018

 • Meer informatie volgt z.s.m.
 • Klik hier om een conceptversie van het programma te bekijken.
 • Datum:
  Woensdag, 26 september 2018

  Locatie:
  Nieuwe of Littéraire Sociëteit de Witte, te Den Haag  Kosten:
  Kosten voor deelname aan het congres bedragen €225 (excl. 21% BTW), dit is inclusief een lunch, receptie en congresmateriaal. Het tarief moet vooraf voldaan zijn om deel te kunnen nemen aan het congres.

  Kortingen:
  Deelnemers vanuit academische instellingen kunnen tegen het gereduceerde tarief van €175 (excl. 21% BTW) deelnemen. Leden van onze partnernetwerken kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan het congres.

  Betaling:
  Betaling dient vooraf te geschieden. De factuur ontvangt u samen met uw bevestiging en de routebeschrijving. Uw registratie is definitief wanneer uw inschrijving door ons is ontvangen en daarmee dient u de betalingsverplichting aan ScienceWorks na te komen.

  Annulering:
  Indien u onverhoopt verhinderd bent het congres bij te wonen, is het toegestaan een vervanger gebruik te laten maken van de reservering, mits de naam van de vervanger ruim voor aanvang van het congres wordt doorgegeven aan ScienceWorks. Bij annulering tussen 29 augustus en 12 september 2018 wordt €75,- aan administratiekosten in rekening gebracht. Na 12 september is restitutie niet meer mogelijk.

  Door u aan te melden voor het congres ontvangt u automatisch de nieuwsbrief van ScienceWorks.

Voorwoord dagvoorzitter

Meer informatie volgt z.s.m.